Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Μία Γρήγορη Ματιά Στο Office 15 Για Windows 8 Στην ARM

Καθώς επιδείκνυε τα Windows στην αρχιτεκτονική ARM (WOA), η Microsoft παρουσίασε επίσης την επόμενη έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου, Office 15.

Αυτή η νέα έκδοση του Office, το Office 15, θα είναι πλήρως συμβατή με WOA και έρχεται με τα Word, Excel, PowerPoint και OneNote.

Όπως μπορείς να δεις από το βίντεο που ακολουθεί, το Office 15 έχει μια νέα εμφάνιση, η οποία είναι εναρμονισμένη με την εμφάνιση των Windows 8. Το Office 15 θα τρέχει στη λειτουργία της επιφάνειας εργασίας των Windows 8, και αυτός είναι ο λόγος γιατί το UI θυμίζει εφαρμογές όπως ο νέος Explorer αντί για Metro εφαρμογές. Η Microsoft λέει ότι το Office 15 για WOA έχει ρυθμιστεί για την αφή και τη κατανάλωση ενέργειας και θα έχει υποστήριξη για όλα τα χαρακτηριστικά και τη συμβατότητα έγγραφων όπως το αντίστοιχο X86/64.

Μπορείς να δεις το νέο UI στο παρακάτω βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Lxsu64Blo20&w=580&h=325]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: