Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Νέα Εξωτερική Μονάδα Δίσκου Από Τη Samsung, Υποστηρίζει Και Android

Samsung SE-218CB

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα της εξωτερική μονάδα δίσκου που ονόμασε Samsung SE-218CB, μία καλή λύση για υπολογιστές χωρίς δική τους μονάδα, όπως ultrabooks και Macs. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει ακόμα υποστήριξη για επιλεγμένες συσκευές Android.

Το κακό με το SE-218CB είναι ότι οι Android συσκευές μόνο μπορούν να διαβάσουν ταινίες και δεδομένα από το δίσκο, και όχι να γράψουν. Επίσης χρειάζεται να έχει υποδοχή για κανονική USB. Κατά τα άλλα είναι καλό για υπολογιστές χωρίς μονάδα.

Το καλύτερο από όλα, είναι ότι συσκευή εγγραφής DVD SE-218CB είναι εξαιρετικά λεπτή (48 x 14 x 143 χιλιοστά) και είναι ιδιαίτερα συμβατή με ένα ευρύ φάσμα λειτουργικών συστημάτων υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων παλαιότερων εκδόσεων των Windows, συν τα Windows 8. Είναι επίσης συμβατή με τα Mac.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα, αν και η Samsung σχεδιάζει να παρουσιάσει το SE-218CB στην CES την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: