Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Οι Πρώτες Πληροφορίες Για Τα Windows Blue

Windows Blue

Γνωρίζουμε από παλιότερα ότι η Microsoft δουλεύει ήδη επάνω στην επόμενη έκδοση των Windows, στα Windows Blue, που θα είναι σαν αναβάθμιση των Windows 8. Σύμφωνα με τις φήμες, η έκδοση Blue έχει τον αριθμό έκδοσης 9622 (στα Windows 8 είναι 9200) και θα φέρνει μικρές αλλά χρήσιμες αλλαγές στα Windows, όπως για παράδειγμα να μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος των Tiles στην Αρχική οθόνη όπως γίνεται στο Windows Phone 8. Άλλες αλλαγές που αναφέρθηκαν βρίσκονται στη γραμμή εργασιών στο Desktop που θα σταματήσει τελικά να είναι διαφανές και στο πυρήνα του λογισμικού, ο οποίος θα φτάσει στην έκδοση 6.3.

Η αναβάθμιση σε Windows Blue θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου και ουσιαστικά θα είναι το ντεμπούτο του νέου ετήσιου κύκλου ενημέρωσης για το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, όπως κάνει και η Apple με το OS X, και θα έχει χαμηλό κόστος αναβάθμισης από Windows 8 σε Windows Blue.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: