Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Πατέντα Της Apple Αποκαλύπτει Προηγμένο Τηλεχειριστήριο Γενικής Χρήσης

Η Apple κατέθεσε πρόσφατα μία πατέντα σχετικά με τηλεχειριστήριο που μας δίνει ακόμα περισσότερες ελπίδες για την ύπαρξη της τηλεόρασης της εταιρίας.

Η πατέντα της Apple προτείνει ένα νέο καθολικό τηλεχειριστήριο το οποίο μπορεί να πάρει μια φωτογραφία από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης του χρήστη και να τη στείλει για ανάλυση στο iCloud. Το iCloud θα επιστρέψει ένα “εικονικό αντίγραφο” του τηλεχειριστηρίου μαζί λεπτομερείς δεδομένα των χαρακτηριστικών του τηλεχειριστηρίου και τις λειτουργίες στο iPhone του χρήστη, το οποίο θα είναι τότε σε θέση να μιμείται τις λειτουργίες του αρχικού τηλεχειριστηρίου.

Η φημολογούμενη τηλεόραση υψηλής ανάλυσης της εταιρείας (επί του παρόντος αναφέρεται ως iTV) θα τροφοδοτείται από iOS, θα αρχίσει η παραγωγή της τον Μάιο ή Ιούνιο και θα κυκλοφορήσει στο τέλος του χρόνου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: