Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Πρώτα Windows 8 Tablets Έρχονται Το 3ο Τρίμηνο του 2012;

Η Dell και η HP πιθανών να είναι οι πρώτες κατασκευάστριες εταιρίες που θα φέρουν τα πρώτα tablets με προ-εγκατεστημένο το Windows 8 στην αγορά, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές του DigiTimes. Το φθηνό tablet της Amazon, Kindle Fire, φαίνεται ότι έχει οδηγεί τις εταιρίες να στραφούν στο Windows 8, και να φύγουν από το Android, ώστε να αποφευχθεί ο οξύς ανταγωνισμός στην αγορά των φθηνών tablets. Η Lenovo και η Dell θα συνεχίσουν να δημιουργούν επιχειρηματικές ταμπλέτες σύμφωνα με την αναφορά. Οι συσκευές της Dell θα συνεχίσουν να τρέχουν Windows, ωστόσο η Lenovo θα προσφέρει tablets και με Android.

Επιπρόσθετα, η HTC φημολογείται ότι δουλεύει επάνω σε ένα Windows 8 tablet που θα τρέχει το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft με μία “ειδική έκδοση” ενός Qualcomm ΚΜΕ.

Το Windows 8 είναι η επόμενη γενιά του ΛΣ Windows της Microsoft, και πρόκειται για τη συνέχεια του Windows 7, όμως με ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη, νέες λειτουργίες και λιγότερες απαιτήσεις συστήματος. Το 8 έχει σχεδιαστεί κυρίως για tablets και οθόνες αφής, και χάρις του Metro UI που προστέθηκε, τα καταφέρνει περίφημα. Μερικές από τις προσθήκες του είναι το Marketplace, ενός online καταστήματος εφαρμογών, ο δυνατότητα προγραμματισμού εφαρμογών σε C#, HTML/CSS και JavaScript, υποστήριξη για κλήσεις και αποστολή SMS/MMS μηνυμάτων. Η δοκιμαστική έκδοση του Windows 8 κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο στους προγραμματιστές και οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες συσκευές στα τέλη 2012.

Πηγή: BGR

Μοιράσου το με τους φίλους σου: