Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows 8 αποκαλύπτονται

Είχε έρθει η στιγμή και για τα Windows 8 να αποκαλυφθούν. Είναι πραγματικά πανέμορφο αυτό που ετοιμάζει η Microsoft για 1-2 χρόνια και σίγουρα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία. Κατάφερε κάτι που θα μαγέψει όλες, μα όλους του χρήστες Windows, και ιδιαιτέρα αυτούς που έχουν υπολογιστή με οθόνη αφής.
Το νέο της λογισμικό είναι σχεδιασμένο για όλους τους τύπους υπολογιστών, ευνοεί τα tablets και είναι βασισμένο στο Metro UI. Live tiles με ειδοποιήσεις και μεγάλα εικονίδια είναι πλέον ένα tap μακριά.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τα Windows 8 πλέον δεν κολλάνε τόσο πολύ όσο οι προηγούμενες εκδόσεις, η Microsoft έχει βάλει τα δυνατά της για να τα κάνει γρήγορα και ότι θα ήθελε και ο πιο απλός χρήστης τα έχει. Συγκεκριμένα η εταιρία μας αποκάλυψε ότι διαθέτει:

  • Γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών από το Start, το οποίο είναι τώρα με “πλακάκια” (Tiles).
  • Live tiles  με ειδοποιήσεις για να μένετε πάντα ενημερωμένοι.
  • Η εναλλαγή από εφαρμογή σε εφαρμογή είναι όσο πιο γρήγορη θα μπορούσε να γίνει.
  • Πανεύκολη αλλαγή του μεγέθους των ανοιχτών εφαρμογών με τη χρήση του Snap (δείτε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες).
  • Internet Explorer 10 με εμφάνιση σαν αυτού των Windows Phone 7, με HTML 5 υποστήριξη και hardware-accelerated.

Και άμα δεν σας έφταναν αυτά, υπάρχουν προ-εγκατεστημένες και εξατομικευμένες εφαρμογές για κοινωνική δικτύωση όπως το Twitter. Επίσης διαθέτει το γνωστό file manager των Vista και 7 και πληκτρολόγιο για διάφορες λειτουργίες, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=p92QfWOw88I?rel=0&hd=1&w=620&h=390]

Οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από το engadget κατά τη διάρκεια της D9 Conference.

Εσάς πως σαν φαίνονται τα Windows 8; Σε εμάς πάντως μας εντυπωσίασαν και σίγουρα θα αγοράσουμε ένα tablet με αυτό προ-εγκατεστημένο.

Πηγή: Microsoft News Center

Μοιράσου το με τους φίλους σου: