Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows 8 Δεν Θα Έχουν Αναπαραγωγή DVD, Εκτός Αν Πληρώσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι στα επερχόμενα Windows η αναπαραγωγή ενός DVD δεν θα υποστηρίζεται, εκτός βέβαια αν πληρώσεις για το add-on.

DVD

Στο επίσημο Building Windows 8 blog, η Microsoft ανέφερε ότι η χρήση της τηλεόρασης και του DVD στους υπολογιστές είναι “σε μεγάλη πτώση” και ότι θα έπρεπε να δαπανήσουν “ένα σημαντικό ποσό στα δικαιώματα” για να προσφέρουν υποστήριξη για τα οπτικά μέσα.

Τότε πως μπορούμε να αναπαράγουμε DVD στα Windows; Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Οι δωρεάν τρόποι είναι να εγκαταστήσεις κάποιο λογισμικό που θα σου παρέχει ο κατασκευαστής του υπολογιστή ή του DVD player σου. Ή να χρησιμοποιήσεις κάποια προγράμματα σαν τα VLC και Media Player Classic για αναπαραγωγή από εκεί. Ο “επί πληρωμής” τρόπος είναι να αγοράσεις ένα πρόσθετο που θα δώσει η ίδια η Microsoft.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θες να κάνεις αναβάθμιση ή αν πάρεις κάποιο υπολογιστή με Windows 8. Λύσεις υπάρχουν…

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: