Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows 8 Θα Έρθουν Σε 3 Εκδόσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε τις εκδόσεις που θα έρθουν τα Windows 8. Επιτέλους είναι μόνο τρεις!

Ένα tablet με Windows 8

Ένα tablet με Windows 8

Από εδώ και πέρα, τα Windows θα πωλούνται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις. Ξεχάστε τα “Home Basic”, “Home Premium”, “Ultimate” και ό,τι άλλο υπήρχε μέχρι σήμερα, και καλώς ορίστε το Windows 8, Windows 8 Pro και Windows RT.

Τα Windows 8 και Windows 8 Pro θα υποστηρίζουν όλα τα PC και tablets με x86 επεξεργαστές, ενώ το Windows RT θα υποστηρίζει όλες τις ARM συσκευές. Το Windows 8 θα είναι η κύρια έκδοση του λειτουργικού, και που θα φοράνε οι περισσότεροι υπολογιστές. Το 8 Pro θα είναι για τους “ψαγμένους” και τους επαγγελματίες.

Η Pro έκδοση έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά της απλής, συν κρυπτογράφηση, virtualization, διαχείριση PC, συνδεσιμότητα domain, BitLocker, Boot από VHD, Client Hyper-V, Group Policies και Remote Desktops. Θα υπάρχει και η επιλογή για εγκατάσταση του Media Center, αλλά θα είναι επί πληρωμή.

Το Windows RT, προηγουμένως γνωστό ως Windows on ARM, θα είναι διαθέσιμο μόνο προ-εγκατεστημένο σε υπολογιστές και ταμπλέτες που τροφοδοτούνται από επεξεργαστές ARM, και θα περιλαμβάνει τα νέα Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote βελτιωμένα για αφή.

Η Microsoft θα ολοκληρώσει την ανάπτυξη των Windows 8 το καλοκαίρι, και το πρώτο κύμα των υπολογιστών και των tablets που τροφοδοτείται από αυτά θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Οι εκδόσεις των Windows 8

Οι εκδόσεις των Windows 8

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: