Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows 8 σε 8 λεπτά: Ότι πρέπει να ξέρετε για το νέο ΛΣ της Microsoft

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Microsoft χθες το απόγευμα πραγματοποίησε τη παρουσίαση του νέου της λειτουργικού συστήματος, Windows 8. Όπως κάθε ανακοίνωση σαν αυτή, έχει πολλά που πρέπει να αναφέρουμε, και για αυτό είναι δύσκολο να γράψουμε ένα τόσο μεγάλο άρθρο και με τόσες εικόνες. Για αυτό, τα παιδιά στο lifehacker.com ανέβασαν ένα βίντεο στο YouTube με τα σημαντικότερα πράγματα που αναφέρθηκαν χθες στη 3ωρη ανακοίνωση.

Το συγκεκριμένο βίντεο διαρκεί 8 λεπτά και αξίζει να το παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται για το νέο ΛΣ. Βέβαια, όποιος έχει όρεξη, μπορεί να δει ολόκληρη την ανακοίνωση στο buildwindows.com, αν και το παραπάνω βίντεο τα καλύπτει όλα.

Θα θέλαμε πάρα πολύ να το δείτε και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας με σχόλια.

Πηγή: Lifehacker

Μοιράσου το με τους φίλους σου: