Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows Blue Έρχονται Του Χρόνου;

Μια νέα αναφορά δείχνει ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση των Windows το επόμενο έτος που έχει ταξινομηθεί ως «ενημέρωση».

Η Mary Jo Foley από το ZDNet αναφέρει ότι οι πηγές της την πληροφόρησαν ότι του χρόνου θα υπάρξει κάποια στιγμή μία ενημέρωση των Windows που ακόμα δεν ξέρουμε αν είναι ένα απλό update ή ολόκληρο service pack. Η κωδική ονομασία της είναι Blue.

Στο άρθρο, ο Foley σημειώνει ότι πιστεύει πως η Microsoft πλέον θα κυκλοφορεί πιο γρήγορα νέες εκδόσεις όπως κάνει και η Apple με το OS X. Έτσι μπορεί του χρόνου να μιλάμε για τα Windows 8.1 – μία αναβάθμιση με γενικές βελτιώσεις, χωρίς “τρομερές” αλλαγές και χαμηλό κόστος (πχ 15-20€).

Η αναφορά του Foley στηρίζεται στο γεγονός ότι η Microsoft ήδη προσλαμβάνει νέο προσωπικό για την ανάπτυξη του Windows 9 που είναι ήδη σε εξέλιξη. Άλλες αναφορές ισχυρίζονται ότι η κωδική ονομασία των 9 είναι Blue, ωστόσο ο Foley λέει ότι δεν ισχύει.

Ακόμα δεν ξέρουμε τι μπορεί να είναι η έκδοση Blue. Το σίγουρο είναι ότι θα το δούμε του χρόνου – είτε σε μορφή ενημέρωσης/αναβάθμισης είτε σε service pack είτε σε κάποια έκδοση 8.1. Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: