Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τελειώνει Η Ανάπτυξη Των Windows 8.1

Windows 8.1 Start Desktop

Η Microsoft τελειώνει την ανάπτυξη των Windows 8.1, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μία μεγάλη ενημέρωση των Windows 8. Η έκδοση RTM (release to manufacturing) έχει σταλεί στους κατασκευαστές υπολογιστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ανάπτυξη τελείωσε. Η Microsoft θα βελτιώνει τον κώδικα μέχρι και την 17η μέρα του Οκτωβρίου, όταν θα διατεθεί στο κοινό.

Η αμερικάνικη εταιρία θα στέλνει QFE (quick fix engineering) ενημερώσεις στις εταιρίες από τώρα μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου ώστε αυτές να δοκιμάζουν τους νέους υπολογιστές που ετοιμάζουν και να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει η κυκλοφορίας τους.

Όσο για το Windows RT 8.1, φαίνεται ότι μόνο η Microsoft ετοιμάζει την δεύτερη έκδοση του Surface RT, και η Nokia, δύο εταιρίες που έχουν πολύ καλές σχέσεις, παρότι ξέρουν ότι το πιθανότερο είναι να αποτύχουν όπως το πρώτο Surface. Η Asus ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη πλατφόρμα του RT μαζί με τις υπόλοιπες κατασκευάστριες εταιρίες λόγω χάλια πωλήσεων. Το Windows Phone 8.1 θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2014.

Περιμένουμε μια δημόσια ανακοίνωση από τη Microsoft για τα Windows 8.1 RTM κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, αν και ήδη γνωρίζουμε ότι μπήκαν σε αυτό το στάδιο. Λέτε πιο μετά να δούμε τα Windows 8.2;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: