Τελειώνει Η Ανάπτυξη Των Windows 8.1

Το Κουμπί Έναρξη Επιστρέφει Στα Windows 8.1 Άλλα Όχι Όπως Παλιά

Windows 8.1 Start Desktop

Η Microsoft τελειώνει την ανάπτυξη των Windows 8.1, επιβεβαιώνοντας ότι είναι μία μεγάλη ενημέρωση των Windows 8. Η έκδοση RTM (release to manufacturing) έχει σταλεί στους κατασκευαστές υπολογιστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ανάπτυξη τελείωσε. Η Microsoft θα βελτιώνει τον κώδικα μέχρι και την 17η μέρα του Οκτωβρίου, όταν θα διατεθεί στο κοινό.

Η αμερικάνικη εταιρία θα στέλνει QFE (quick fix engineering) ενημερώσεις στις εταιρίες από τώρα μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου ώστε αυτές να δοκιμάζουν τους νέους υπολογιστές που ετοιμάζουν και να είναι έτοιμοι όταν ξεκινήσει η κυκλοφορίας τους.

Όσο για το Windows RT 8.1, φαίνεται ότι μόνο η Microsoft ετοιμάζει την δεύτερη έκδοση του Surface RT, και η Nokia, δύο εταιρίες που έχουν πολύ καλές σχέσεις, παρότι ξέρουν ότι το πιθανότερο είναι να αποτύχουν όπως το πρώτο Surface. Η Asus ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη πλατφόρμα του RT μαζί με τις υπόλοιπες κατασκευάστριες εταιρίες λόγω χάλια πωλήσεων. Το Windows Phone 8.1 θα ανακοινωθεί στις αρχές του 2014.

Περιμένουμε μια δημόσια ανακοίνωση από τη Microsoft για τα Windows 8.1 RTM κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα, αν και ήδη γνωρίζουμε ότι μπήκαν σε αυτό το στάδιο. Λέτε πιο μετά να δούμε τα Windows 8.2;

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.