Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Archos TV Connect Μετατρέπει Τη Τηλεόραση Σε Android Smart TV

Archos TV Connect

Η Archos ανακοίνωσε το Archos TV Connect, μία συσκευή που συνδέεται επάνω σε HDTV και τις μετατρέπει σε Smart TV που τρέχουν Android 4.1 Jelly Bean. Για το χειρισμό της τηλεόρασης παρέχεται και ένα ασύρματο χειριστήριο με αναλογικά κουμπιά, gamepad, συντομεύσεις για το Android και QWERTY πληκτρολόγιο. Παράλληλα χρησιμοποιείται και σαν ποντίκι. Ακόμη, υπάρχει πρόσβαση στο Google Play για κατέβασμα εφαρμογών όπως Skype για κλήσεις και παιχνιδιών όπως Angry Birds.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Archos TV Connect βρίσκουμε επεξεργαστή TI OMAP στα 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, HD κάμερα για βίντεο κλήσεις, 8GB χωρητικότητα και όσο αφορά τις υποδοχές έχουμε miniHDMI, Ethernet, microUSB και microSD.

Τη νέα συσκευή της Archos θα τη δούμε από εβδομάδα στη CES και τον Φεβρουάριο στα καταστήματα με τιμή €129.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=df48wo3YEkU&w=640&h=360]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: