Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2011

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2011.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows 8 Build 7989 διέρρευσε, Νέο πληκτρολόγιο και ενδείξεις για υποστήριξη SMS και Geo-Location


Πριν 2 μέρες διέρρευσε το πρώτο build (7989) των Windows 8 και έτσι μάθαμε τα πρώτα χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού που ετοιμάζει η Microsoft. Άμα είστε τυχεροί ίσως το βρείτε και εσείς σε κάποιο site, το κατεβάσετε και να είστε από τους πρώτους που θα νιώσουν την εμπειρία των Windows 8.
Προς το παρών, τα πρώτα χαρακτηριστικά που έχουμε μάθει είναι ότι υπάρχει νέο πληκτρολόγιο, υποστήριξη για SMS, Geo-Location και Windows App Store.


Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Το νέο πληκτρολόγιο των Windows 8 έχει νέα εμφάνιση, είναι πολύ πιο βολικό για οθόνες αφής, κάνει το χαρακτηριστικό ήχο του WP7S όταν πατάμε ένα κουμπί, έχει φατσούλες και μπορεί να χωριστεί σε 2 μέρη, πάλι για οθόνες αφής. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

 

Απόδειξη για το Windows App Store.

Το Windows App Store ήταν κάτι που σίγουρα η Microsoft θα έκανε αφού και οι αντίπαλες εταιρίες έχουν το αντίστοιχο. Το είχαμε δει και παλιότερα. Τώρα έχουμε και την απόδειξη που χρειαζόμασταν για να πιστούμε ότι υπάρχει.

Αποδείξεις για SMS και Geo-Location.

Στο Mac OS X Snow Leopard περιλαμβάνεται το API που επιτρέπει στις εφαρμογές τον εντοπισμό της θέσης του υπολογιστή. Αυτό, για παράδειγμα, χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα για την ανίχνευση της ζώνης ώρας του χρήστη.

Για αυτό το χαρακτηριστικό φαίνεται να έχει ενδιαφέρον η Microsoft, δεδομένου ότι φαίνεται να προσπαθεί να το εφαρμόσει, αν κώδικας που διέρρευσε στη πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 8 είναι αληθινός.

Η υποστήριξη για αποστολή και λήψη SMS έχει επίσης τεθεί σε εφαρμογή στα νέα Windows, ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα πολλοί δεν θα περίμεναν ποτέ να προστεθεί. Αυτό είναι ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο ότι η Microsoft προσπαθεί να επεκταθεί και σε άλλα συστήματα, όχι απλούς υπολογιστές (tablets 😉 ).
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τις συσκευές με υποστήριξη 3G δικτύων να μην μπορούν να στείλουν ένα απλό μήνυμα, ή ακόμα να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα τηλεφώνημα. Αυτό θα μπορεί να είναι η αρχή που οι υπολογιστές, ή ακόμα καλύτερα, τα tablets θα μπορούν πραγματικά να κάνουν τα πάντα.

Πηγή: Redmond Pie.com

Μοιράσου το με τους φίλους σου: