Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Blue build 9364 Διέρρευσε Στο Διαδίκτυο

Windows Blue build 9364

Μία έκδοση του Windows Blue για τους συνεργάτες της Microsoft με αριθμό build 9364 διέρρευσε στο διαδίκτυο σήμερα, η πρώτη δημόσια διαθέσιμη διαρροή του Windows μετά το λανσάρισμα του Windows 8. Η έκδοση αυτή πιστεύεται ότι είναι το Windows Blue Milestone 1 και έχει διαρρεύσει μόνο για 32-bit σε ένα ISO 2.63 GB με όνομα 9364.0.FBL_PARTNER_OUT13.130315-2105_X86FRE_CLIENT που φαίνεται πως είναι από Γαλλία.

Έχουν επίσης δημοσιευτεί πολλά screenshots από το Blue. Από αυτά καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουν αλλάξει σημαντικά πράγματα. Στην Αρχική οθόνη τα Live Tiles έχουν γίνει πιο μικρά και μπορείς να τους αλλάξεις χειροκίνητα το μέγεθος και επίσης μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα και το φόντο. Στις εφαρμογές υπάρχει ο Internet Explorer 11, μεγαλύτερη ενσωμάτωση του SkyDrive, μπορείς να τοποθετήσεις εφαρμογές δίπλα-δίπλα και στο Windows 8 view και προστέθηκαν metro εφαρμογές για την αριθμομηχανή και το ξυπνητήρι. Με το SkyDrive μπορείς να κρατήσεις εφεδρικά αρχεία και να τα διαχειριστείς.

Μπορείς να κατεβάσεις το build 9364 από εδώ και να το δοκιμάσεις. Μη ξεχάσεις να μας πεις αν βρήκες και άλλες αλλαγές.

Ενημέρωση: Φαίνεται ότι αφαίρεσαν τα αρχεία για τη λήψη και δεν προλάβαμε να τα κατεβάσουμε!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: