Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Store Ξεπέρασε Τις 50,000 Εφαρμογές

Windows Store

Η Microsoft κατάφερε και ξεπέρασε τις 50,000 εφαρμογές στο Windows Store. Σύμφωνα με το MetroStore Scanner, μέχρι σήμερα υπάρχουν περίπου 50,304 apps διαθέσιμα στο κατάστημα. Μέσα στο Μάρτιο μόνο δημοσιεύτηκαν 279 εφαρμογές. Αυτός ο μήνας μάλιστα είναι ο πρώτος σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο η Microsoft είδε μια αύξηση στην ανάπτυξη. Από το Νοέμβριο, η ανάπτυξη ήταν σε ταχεία πτώση.

Η τώρα Microsoft προσφέρει στους προγραμματιστές $100 ανά εφαρμογή που αναπτύσσουν για τα Windows 8 ή Windows Phone 8. Τους επιτρέπεται να αναπτύξουν έως και 10 εφαρμογές ανά λειτουργικό σύστημα για να έχουν κέρδος έως και $2000, πέρα από τα κέρδη που θα έχουν από τις εφαρμογές. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 8 Μαρτίου, και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου. Θα γίνουν μόνο 10,000 εφαρμογές αποδεκτές, για αυτό αν είσαι προγραμματιστής και ενδιαφέρεσαι θα πρέπει να ξεκινήσεις από τώρα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: