Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το WindowsAndroid Τρέχει Android 4.0 Στον Υπολογιστή Σου

WindowsAndroid

ΟΚ, το ξέρουμε ότι μπορείς να τρέξεις Android στο PC σου είτε με dual-boot είτε με προσομοίωση, όμως τα παιδιά της Socketeq σκέφτηκαν κάτι άλλο: να τρέξεις το Android μέσω ενός προγράμματος για Windows. Το πρόγραμμα ονομάζεται WindowsAndroid και τρέχει το Android 4.0 σε PC με Vista, 7 ή 8. Μάλιστα είναι καλά αναπτυγμένο ώστε να προσαρμόζεται σε γραφικό περιβάλλον για κινητά ή tablets ανάλογα την ανάλυση του υπολογιστή, και υποστηρίζει πληκτρολόγιο και ποντίκι. Η λύση της Socketeq προσφέρει όλη την εμπειρία του Ice Cream Sandwich όμως ο χρήστης πρέπει να ‘φτιάξει’ τα προγράμματα ώστε να τρέχουν σε αυτό. Προς το παρών το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν επειδή είναι ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: