Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Επιστρέψει Το Κουμπί Start Στα Επόμενα Windows

Windows 8.1 Start Button

Με το λανσάρισμα των Windows 8 ήρθε μία σπουδαία αλλαγή στο λειτουργικό, η αφαίρεση του κουμπιού Start. Αυτό απογοήτευσε πολλούς που χρησιμοποιούσαν το συγκεκριμένο κουμπί, και φυσικά το ήθελαν πίσω. Υπήρξαν διάφοροι τρόποι για να το “επαναφέρεις” μερικώς, όμως κανένας δεν έφερνε πίσω το ιστορικό κουμπί. Τώρα η Microsoft όμως φαίνεται πως ακούει τους πελάτες της και θα το φέρει από μόνη της πίσω.

Όπως το θέλουν οι φήμες, το κουμπί θα έχει το λογότυπο των Windows 8, πανομοιότυπο με την σημαία του Windows που βρίσκεται στο Charm bar. Η προσθήκη του θα έρθει μαζί με το 8.1, ή αλλιώς Blue όπως το μάθαμε, και σύμφωνα με λίγο παλιότερες φήμες, στο 8.1 θα υπάρχει επιλογή για άνοιγμα του PC κατευθείαν στο Desktop. Έτσι θα μπορούμε να έχουμε τα Windows όπως τα γνωρίσαμε στα 7. Μέχρι να ανακοινωθούν τα 8.1 μπορείς να διαβάσεις τη παρουσίασή μας εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: