Η Microsoft Επίσημα Λανσάρει Το Windows Embedded 8

Η Microsoft Επίσημα Λανσάρει Το Windows Embedded 8

Windows Embedded 8

Η Microsoft αφότου είχε διαθέσει μια έκδοση preview διαθέσιμη για ληψη τον Νοέμβριο, παρουσίασε την τελική έκδοση του Windows Embedded 8, ειδικά σχεδιασμένη έκδοση για συστηματα και hardware τύπου embedded. Η Microsoft αναφέρει ότι στο νέο τους embedded λειτουργικό συστημα θα έχει πολλές λειτουργίες που χρησιμοποιούνται στους Η/Υ με εκατεστημένα Windows 8.

Το δελτίο τύπου της Microsoft αναφέρει συγκεκριμένα:

Με τα Windows Embedded 8, οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τις τεχνολογίες των Windows 8 με επιπλέον χαρακτηριστικά για να υποστηρίξουν βιομηχανικές συσκευές μέ ευφυή συστήματα – συμπεριλαμβανομένου την πλούσια, φυσική εμπειρία που προσφέρει στους πελάτες και υπαλλήλους με την πρόσβαση στις πληροφορίες που αναζητούν διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνοχή και προβλεψιμότητα που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις.

Η Microsoft έχει επίσης ξεκινήσει μια ιστοσελίδα, GetWindowsEmbedded8.com, με συνδέσεις λήψης για το λειτουργικό σύστημα, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα λιανικής πώλησης, ιατρεία, και περισσότερα. Ενώ τα Windows Embedded Standard και 8 Windows Embedded 8 Pro είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, η Microsoft θα περιμένει μέχρι την 1η Απριλίου έως την έναρξη του Windows Embedded 8 Industry SKU.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.