Τα Windows 8 Θα Έρθουν Σε 3 Εκδόσεις

Η Microsoft ανακοίνωσε τις εκδόσεις που θα έρθουν τα Windows 8. Επιτέλους είναι μόνο τρεις!

Ένα tablet με Windows 8
Ένα tablet με Windows 8

Από εδώ και πέρα, τα Windows θα πωλούνται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις. Ξεχάστε τα “Home Basic”, “Home Premium”, “Ultimate” και ό,τι άλλο υπήρχε μέχρι σήμερα, και καλώς ορίστε το Windows 8, Windows 8 Pro και Windows RT.

Τα Windows 8 και Windows 8 Pro θα υποστηρίζουν όλα τα PC και tablets με x86 επεξεργαστές, ενώ το Windows RT θα υποστηρίζει όλες τις ARM συσκευές. Το Windows 8 θα είναι η κύρια έκδοση του λειτουργικού, και που θα φοράνε οι περισσότεροι υπολογιστές. Το 8 Pro θα είναι για τους “ψαγμένους” και τους επαγγελματίες.

Η Pro έκδοση έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά της απλής, συν κρυπτογράφηση, virtualization, διαχείριση PC, συνδεσιμότητα domain, BitLocker, Boot από VHD, Client Hyper-V, Group Policies και Remote Desktops. Θα υπάρχει και η επιλογή για εγκατάσταση του Media Center, αλλά θα είναι επί πληρωμή.

Το Windows RT, προηγουμένως γνωστό ως Windows on ARM, θα είναι διαθέσιμο μόνο προ-εγκατεστημένο σε υπολογιστές και ταμπλέτες που τροφοδοτούνται από επεξεργαστές ARM, και θα περιλαμβάνει τα νέα Microsoft Word, Excel, PowerPoint και OneNote βελτιωμένα για αφή.

Η Microsoft θα ολοκληρώσει την ανάπτυξη των Windows 8 το καλοκαίρι, και το πρώτο κύμα των υπολογιστών και των tablets που τροφοδοτείται από αυτά θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Οι εκδόσεις των Windows 8
Οι εκδόσεις των Windows 8

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.