Το Κουμπί Έναρξη Επιστρέφει Στα Windows 8.1 Άλλα Όχι Όπως Παλιά

Το Κουμπί Έναρξη Επιστρέφει Στα Windows 8.1 Άλλα Όχι Όπως Παλιά

Windows 8.1 Start Desktop

Η Microsoft φαίνεται πως θέλει να ακούει τους πελάτες της και για αυτό το πολυπόθητο και ιστορικό κουμπί Έναρξη επιστρέφει στα νέα Windows… εν μέρει. Ο Paul Thurrott βρήκε μία από τις τελευταίες εκδόσεις (build) πριν τη τελική που θα δοθεί στο κοινό δωρεάν και εντόπισε πως το Start είναι στη παλιά του γωνία. Πατώντας το όμως δεν γίνεται τίποτα — σε πηγαίνει στην οθόνη Έναρξη όπως γίνεται και στα Windows 8. Μόνο που είναι εκεί και δεν μπορεί να αφαιρεθεί.

Άλλες αλλαγές που εντόπισε ο Paul είναι πως πλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εικόνα που έχεις σαν ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας και στην Έναρξη. Ωστόσο, αυτό είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή και πρέπει να ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις. Τέλος, το ‘Boot to desktop’ είναι διαθέσιμο για όσους δεν θέλουν το PC τους να ανοίγει με την Έναρξη, και έτσι μπορείς να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις.

Να υπενθυμίσουμε πως τα Windows 8.1 παλιά ονομαζόντουσαν Blue και θα κυκλοφορήσουν φέτος σαν δωρεάν ενημέρωση για όσους έχουν τα Windows 8. Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψή μας για τα 8.1 εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.