Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

AMD Radeon R7: Οι Πρώτοι SSD Δίσκοι Της Εταιρίας

AMD stage

Η AMD δεν θα ασχολείται αποκλειστικά με κάρτες γραφικών και επεξεργαστές πλέον. Η εταιρία πρόκειται να μπει και στην αγορά των SSD δίσκων με τους AMD Radeon R7, οι οποίοι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί.

Η εταιρία με τους Radeon R7 στοχεύει στους PC gamers και θα τους λανσάρει στα 120, 240 και 480 GB. Οι ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης θα είναι οι ίδιες με τους αντίπαλους δίσκους που υπάρχουν στην αγορά, και αν κρατήσει την παράδοση στις τιμές, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν είναι φθηνότεροι από όσους πωλούνται ήδη.

Η είσοδος της AMD σε αυτή την αγορά είναι απολύτως λογική. Η αγορά των Solid State Drives έχει τραβήξει τα βλέμματα των κατασκευαστριών καθώς αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς Hard Disk Drives δίνοντας στους υπολογιστές μεγαλύτερη αυτονομία, κάνουν λιγότερο θόρυβο και καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα, το οποίο κατά συνέπεια οδηγεί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, κάτι που ευνοεί τους φορητούς υπολογιστές. Ακόμα και η Intel που ανταγωνίζεται η AMD έχει κυκλοφορήσει τους δικούς της δίσκους.

Προς το παρόν περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες στο τεχνικό κομμάτι των δίσκων, και φυσικά τις τιμές.

Πηγή: Engadget

Μοιράσου το με τους φίλους σου: