Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Android 6.1: Κυκλοφορία τον Ιούνιο με split screen υποστήριξη;

Η Google δείχνει επιτέλους αγάπη στα tablets

Android 6.1 Marshmallow

Το Android 6.0 Marshmallow ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2015, και κυκλοφόρησε επίσημα τον Οκτώβριο. Ενώ ήρθε με ένα νέο γράμμα (M), δεν έφερε σημαντικές αλλαγές από το 5.1.1 Lollipop. Μία από τις σημαντικότερες προσθήκες είναι η διαχείριση των αδειών των εφαρμογών, και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες του Android Geeks, αυτό θα βελτιωθεί στην έκδοση 6.1.

‘Αξιόπιστες πηγές’ είπαν στο προαναφερόμενο blog ότι η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Android 6.1 Marshmallow τον Ιούνιο του 2016, και θα έρθει με την πολυ-αναμενόμενη υποστήριξη split-screen, μαζί με το βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης αδειών. Το χαρακτηριστικό split-screen επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές παράλληλα, και αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τα tablets. Εταιρίες όπως η Samsung και η LG το έχουν ενσωματώσει στις συσκευές τους, όμως τώρα η Google θα το φέρει στο Android για να το έχουν εξαρχής όλες οι συσκευές.

Η Google δουλεύει κρυφά στο split-screen από τη πρώτη έκδοση του Marshmallow και αυτό αποκαλύφθηκε από τη πρώτη στιγμή. Πρόσφατα επιβεβαίωσαν ότι θα το ενσωματώσουν στην επόμενη μεγάλη έκδοση του Android και έτσι θα καταφέρουν τελικά να ανταγωνιστούν την Apple που κατάφερε να το ενσωματώσει πρώτη στη τελική έκδοση του iOS 9.

Το μόνο που μένει μυστήριο στο Android 6.1 είναι η ονομασία. Η ομάδα Pixel της Google (υπεύθυνη για το το tablet Pixel C και το laptop Chromebook Pixel) ανάφερε ότι θα ενσωματώσει το split-screen στην έκδοση “Android N” (άρα θα έχουμε και νέο όνομα), όμως οι ‘αξιόπιστες πηγές’ του Android Geeks μιλάνε για το ‘Android 6.1 Marshmallow.’ Αν συνεχίσουν οι διαρροές δεν θα αργήσουμε να μάθουμε για το όνομα και τις αλλαγές που θα φέρει η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση. Μείνετε συντονισμένοι στο Tech Community για τα τελευταία νέα.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: