Η Apple Εξαγόρασε Τη LinX Imaging Για Να Βελτιώσει Τις Κάμερες Των iPhone

Η Apple Εξαγόρασε Τη LinX Imaging Για Να Βελτιώσει Τις Κάμερες Των iPhone

Η Apple προχώρησε στην εξαγορά της ισραηλινής εταιρίας LinX Imaging η οποία εξειδικεύεται στη κατασκευή καινοτόμων καμερών για φορητές συσκευές. Αν και όπως συνηθίζεται στη περίπτωση της Apple, καμία εταιρία δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της εφημερίδας The Wall Street Journal, όμως είναι ολοφάνερο ότι η αμερικάνικη κατασκευάστρια θέλει να βελτιώσει τους φακούς των iPhone της.

Η LinX ιδρύθηκε το 2011 μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει διάφορα καινοτόμα προϊόντα, όπως τη πρώτη της multi-aperture κάμερα για smartphones με το μισό πάχος από ότι έχουν σήμερα οι κάμερες των smartphones, ενώ παράλληλα προσφέρει καλύτερη ποιότητα, πιο ζωντανά χρώματα και περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες. Χάρη σε αυτή την εξαγορά η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει τη τεχνογνωσία της LinX Imaging για να προσφέρει δυνατότητες SLR κάμερας στα μελλοντικά iPhone.

Το ποσό της εξαγοράς ανήλθε στα μόλις $20 εκατομμύρια, ένα ποσό αρκετά μικρό για μια τέτοια εταιρία, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι πωλούνται για δισεκατομμύρια δολάρια απλές εφαρμογές κινητών ή υπηρεσίες.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.