Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Apple Και Samsung Βρίσκονται Ξανά Στα Δικαστήρια

iPhone 5c hands-on

Η Apple μπορεί να αναδείχτηκε νικήτρια στη δίκη ενάντια στη Samsung κερδίζοντας $119.6 εκατομμύρια από τους Κορεάτες, όμως η εταιρία του Cupertino συνεχίζει τη διαμάχη ώστε να κερδίσει ακόμα περισσότερα. Η Apple τώρα ζητάει να σταματήσουν οι πωλήσεις ορισμένων κινητών στη σειρά Galaxy.

Οι συσκευές αυτές περιλαμβάνουν τα Admire, Galaxy Nexus, Galaxy Note, Galaxy Note 2, Galaxy S II, Galaxy S II Epic 4G Touch, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S III και Stratosphere, σύμφωνα με την κατάθεση δικαστήριο. Νεότερες συσκευές που θα έχουν περισσότερη απήχηση δεν περιλαμβάνονται στη λίστα, αλλά η αμερικάνικη εταιρία αναζητά δικαιοσύνη για λογισμικό ή κώδικα κάποιου χαρακτηριστικού που καταπατάει η Samsung, κάτι που μπορεί αργότερα να συμπεριλάβει νεότερα κινητά και tablets.

Η εταιρία, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως:

«Θα υποστούμε ανεπανόρθωτη βλάβη αν η Samsung συνεχίσει τη χρήση παράνομων χαρακτηριστικών, αυτή η χρηματική αποζημίωση δεν μπορεί να αντισταθμίσει επαρκώς την Apple για αυτή την ανεπανόρθωτη βλάβη»

Η εταιρία θα πρέπει να πείσει την Lucy Koh πως θα έχει ανεπανόρθωτες βλάβες αν η Samsung πουλάει τις συσκευές της. Στο παρελθόν όμως, η Koh είχε απορρίψει παρόμοιες αιτήσεις από πλευράς Apple, άρα θα είναι δύσκολο έργο για τους δικηγόρους της.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: