Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Κυκλοφόρησε Νέα Εφαρμογή Για Android

Η Apple κυκλοφόρησε τη δεύτερη εφαρμογή της στο Google Play Store, και αυτή επιτρέπει στους χρήστες να χειριστούν το νέο ηχείο Beats Pill+. Η εφαρμογή έχει ένα αρκετά απλό γραφικό περιβάλλον και επιτρέπει στον χρήστη να συνδέσει το ηχείο με το κινητό του, να του δώσει όνομα, να δει το ποσοστό της μπαταρίας και να ρυθμίσει την ένταση. Επίσης μέσω της εφαρμογής γίνονται οι αναβαθμίσεις λογισμικού του Beats Pill+ και υπάρχουν τρεις ενδιαφέρουσες λειτουργίες:

  • DJ: Συνδέει το κινητό ενός φίλου και επιτρέπει τον χειρισμό της μουσικής και από τις δύο συσκευές.
  • Amplify: Συνδέεται με ένα δεύτερο Beats Pill+ και παίζει ταυτόχρονα και από τα δύο ηχεία μουσική.
  • Stereo: Χρησιμοποιεί δύο Beats Pill+ για να παράγει στερεοφωνικό ήχο.

Την εφαρμογή μπορείτε να τη βρείτε στο Google Play Store. Είναι η δεύτερη μετά την εφαρμογή ‘μιας χρήσης’ Move to iOS που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες η Apple και έχει αποσπάσει κακές κριτικές από κόσμο που απλά τη κατέβασε για να δείξει ότι δεν συμπαθεί την εταιρία (και τη βαθμολόγησε με ένα αστεράκι) και από κόσμο του οποίου το κινητό δεν είναι συμβατό. Η αλήθεια είναι ότι δεν υποστηρίζει ναυαρχίδες όπως HTC One, LG G3, Nexus 5 και Nexus 7, ενώ είναι μικρό app.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: