Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Επίσημα Εξαγόρασε Την Beats Electronics

Η Apple επιβεβαίωσε τα σχέδια για την εξαγορά της Beats Electronics για 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εξαγορά κατατάσσεται ως η μεγαλύτερη που η Apple έχει πραγματοποιήσει ποτέ και θα αποκτήσει μια πάρα πολύ επιτυχημένη και κερδοφόρα σειρά ακουστικών για καταναλωτές, καθώς και μια μουσική υπηρεσία η οποία αρχίζει και γίνεται γνωστή στις ΗΠΑ. Η Apple ‘εξαγόρασε’ και τους Jimmy Iovine και Dr. Dre (συνιδρυτές της εταιρίας), οι οποίοι θα βρουν μια θέση μέσα στην αμερικάνικη εταιρία και θα λάβουν $2.6 δις σε μετρητά και $400 εκατομμύρια σε μετοχές.

Ο Tim Cook, Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, αναφέρει:

«Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή όλων μας και κατέχει ένα ιδιαίτερα σπουδαίο κομμάτι της καρδιάς μας εδώ στην Apple. Ακριβώς για αυτό το λόγο συνεχίζουμε να επενδύουμε στη μουσική και φέρνουμε κοντά αυτές τις εκπληκτικές ομάδες για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τα πιο καινοτόμα μουσικά προϊόντα και υπηρεσίες στον κόσμο.»

Τα δύο brands θα μείνουν ξεχωριστά και θα προσφέρουν αντίπαλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των iTunes Radio και Beats Music για streaming μουσικής στα πρότυπα του Spotify που έχει λανσαριστεί και στην Ελλάδα. Αναμφισβήτητα αυτή είναι μια τεράστια αγορά για την Apple η οποία θα βοηθήσει να αυξηθούν τα κέρδη της, και αν κάποια στιγμή το iTunes δεν τα καταφέρει, η εταιρία θα έχει και την εναλλακτική του Beats Music.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: