Αποχώρησε Ο Αντιπρόεδρος Του Human Interface Της Apple

Αποχώρησε Ο Αντιπρόεδρος Του Human Interface Της Apple

Η Apple επιβεβαίωσε την αποχώρηση του σχεδιαστή του λογισμικού του iOS, Greg Christie, ο οποίος ήταν και αντιπρόεδρος στο αντίστοιχο τμήμα. «Ο Greg έχει σχεδιάσει να συνταξιοδοτηθεί αργότερα αυτό το έτος μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην Apple» είπε αντιπρόσωπος στο TechCrunch. «Έχει κάνει σπουδαίες συνεισφορές σε προϊόντα της Apple σε όλους τους τομείς και έχτισε μια παγκόσμιας κλάσης ομάδα Human Interface που έχει συνεργαστεί στενά με Jony για πολλά χρόνια.»

Σύμφωνα με πηγές, η αποχώρηση του Greg Christie είχε μαθευτεί μέσα στην εταιρία εδώ και εβδομάδες, και σχεδιαζόταν πολύ περισσότερο καιρό. Οι αναλυτές λένε πως αυτή η αποχώρηση είναι ένα πλήγμα για το τμήμα της εταιρίας, αλλά σίγουρα θα καταφέρουν να βρουν κάποιον αντάξιο του. Πάντως, σύμφωνα με άλλες πηγές, αυτή η κίνηση έγινε γιατί υπήρχαν διαφορές με τον αντιπρόεδρο επάνω στην ανάπτυξη του λογισμικού.

Ο Craig στο παρελθόν είχε βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη του γραφικού περιβάλλοντος του πρώτου iOS και στην ενσωμάτωση του πασίγνωστου slide-to-unlock στην οθόνη κλειδώματος αφού η πατέντα είναι στο όνομά του.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.