Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Προσλαμβάνει Τον Αντιπρόεδρο Πωλήσεων Της Tag Heuer Για Το iWatch

Apple hires Patrick Pruniaux

Η Apple είναι διατιθεμένη να κάνει το iWatch το καλύτερο και πιο πετυχημένο smartwatch που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και για αυτό συνεχώς προσλαμβάνει επαγγελματίες από διάφορους κλάδους. Η προσπάθεια αυτή φανερώθηκε ξανά, πρόσφατα, όταν ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της Tag Heuer για να συνεργαστούν και να φτιάξουν το έξυπνο αυτό ρολόι. Η ελβετική εταιρία κατασκευής ρολογιών αρνήθηκε και η Apple στράφηκε αλλού για να πάρει αυτό που ζήταγε.

Σύμφωνα με το CNBC, η αμερικάνικη εταιρία έκανε πρόταση στον Patrick Pruniaux, αντιπρόεδρος των πωλήσεων της Tag Heuer, και αυτός δέχτηκε. Η είδηση αυτή επαληθεύεται από τον ίδιο τον όμιλο LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) που κατασκευάζει και διανέμει επώνυμα ήδη πολυτελείας και κατέχει την Tag Heuer.

Άγνωστο παραμένει τι δουλειά θα έχει Pruniaux στην Apple και αν βοηθήσει η πείρα που απέκτησε στην ελβετική κατασκευάστρια την ανάπτυξη του αμερικάνικου ρολογιού. Σε αντίθεση με τα αναλογικά ρολόγια που κατασκευάζει η Tag Heuer, το iWatch θα ενσωματώνει πάρα πολλά πράγματα του ψηφιακού κόσμου. Φήμες λένε ότι θα συνδέεται με τα iPhone ώστε να παρουσιάζει τις ειδοποιήσεις του κινητού, θα συλλέγει και θα δείχνει στον κάτοχό του στατιστικά για τη φυσική του κατάσταση τα οποία θα συγχρονίζονται με το Health Kit του iOS 8, θα είναι σε θέση να προβλέψει πότε αυτός που το φοράει θα πάθει καρδιακή προσβολή και άλλα. Η εταιρία φημολογείται ότι θα συνεργαστεί με τη Nike ώστε να το κατασκευάσουν. Το πως θα είναι εξωτερικά δεν το γνωρίζουμε με ακρίβεια ακόμα, μιας και μερικοί μιλάνε για κυρτή οθόνη και μερικοί για στρογγυλή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: