Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Κερδίζει Ξανα Τη Δίκη Με Τη Samsung

Apple vs Samsung

Άλλος ένας κύκλος δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στην Apple και την Samsung έκλεισε, βγάζοντας νικήτρια την αμερικάνικη εταιρία. Η Apple είχε κατηγορήσει την αντίπαλό της ότι είχε παραβιάσει πέντε πατέντες της, οι δικαστές όμως είχαν άλλη άποψη, αποφασίζοντας ότι η Samsung θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση για τις τρεις από αυτές. Μια από αυτές, μάλιστα, αφορά 37 εκατομμύρια συσκευές και πρόκειται για την πατέντα «αναγνώρισης δεδομένων».

Έτσι, η Apple διεκδικεί 2.2 δισ. δολάρια, ένα ποσό που μεταφράζεται σε $40 ανά συσκευή που παραβίασε τα δικαιώματα. Από την άλλη, η Samsung κατηγόρησε την Apple για παραβίαση δύο δικών της πατεντών, που όπως φαίνεται είχε καταχωρήσει για τον συγκεκριμένο λόγο. Η κορεάτικη εταιρία ζητάει μόλις 6 εκατομμύρια δολάρια, καθώς μια τέτοια κίνηση είναι μάλλον συμβολική και αποσκοπεί στο να υποβαθμίσει την αξία των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο δικαστήριο.

Τα κινητά που βρέθηκαν να παραβιάζουν τις πατέντες είναι τα Samsung Galaxy III, Note II, Stratosphere και Galaxy Nexus. H Samsung με την σειρά της κατηγορεί iPhone 4.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: