Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Συνεχίζεται η διαμάχη Apple – Samsung στα δικαστήρια

Και ενώ νομίζαμε ότι η διαμάχη της Apple με τη Samsung τελείωσε με την δεύτερη να πληρώνει $548 εκατομμύρια στη πρώτη, οι δύο εταιρίες έκαναν την επόμενη κίνησή τους.

Πρώτη η Samsung, λίγο μετά την καταβολή του προστίμου στην Apple, πήγε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Η Samsung ζητά από το Ανώτατο Δικαστήριο να αναλάβει την υπόθεση, αφού πιστεύει ότι το σύστημα ευρεσιτεχνιών έχει κενά, και ότι η ετυμηγορία ήταν εσφαλμένη στην συγκεκριμένη υπόθεση αφού οι ένορκοι δεν είχαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κατανοήσουν τις πατέντες.

Επίσης, η Samsung δήλωσε ότι ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύτηκαν οι νόμοι δεν συνάδει με την σύγχρονη εποχή και ότι ο νόμος μειώνει την καινοτομία, παρεμποδίζει τον ανταγωνισμό και ανοίγει τον δρόμο στα ‘patent trolls.’

Η Apple από τη μεριά της ζητάει ακόμα περισσότερα από τη κορεάτικη κατασκευάστρια. Συγκεκριμένα απαιτεί επιπλέον $179 εκατομμύρια επειδή πέντε κινητά της με Android που είχαν απαγορευτεί με σχετική δικαστική απόφαση το 2012 παρέμειναν στην αγορά, και επίσης θέλει επιπλέον $1.2 εκατομμύρια σε τόκους.

Καμία εταιρία δεν αναμένεται να συμβιβαστεί, οπότε θα έχουμε περισσότερες δικαστικές διαμάχες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: