Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Apple WWDC 2012: Θα Διεξαχθεί Στις 11-15 Ιουνίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι το φετινό WWDC (Worldwide Developer Conference) θα διεξαχθεί στις 11 με 15 Ιουνίου, στο Moscone West του San Fransisco.

Η πρόσκληση για το WWDC 2012

Η πρόσκληση για το WWDC 2012

Στο San Fransisco θα μαζευτούν όλοι οι προγραμματιστές και ενδιαφερόμενοι που πρόλαβαν και πήραν θέση στο συνέδριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραπάνω από 100 ενότητες σχετικά με την ανάπτυξη εφαρμογών για iOS και OS X, να λύσουν τις απορίες τους, και να μιλήσουν με το προσωπικό της Apple.

Με σε αυτές τις μέρες (11-15 Ιουνίου) αναμένεται να δούμε και για πρώτη φορά πως θα είναι και το iOS 6, και ίσως νέες πληροφορίες για το Mountain Lion.

Τα εισιτήρια για το WWDC 2012 ($1599 το ένα) ξεκίνησαν να πουλιόνται από σήμερα το πρωί σε αυτή τη σελίδα, αλλά μέσα σε 2 ώρες ξεπούλησαν!

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: