Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Apple Εξαγόρασε Την Beats Electronics Για $3.2 Δις

Apple Beats Studio 2013

Η Apple πραγματοποίησε στα ξαφνικά μια τεράστια εξαγορά, αποκτώντας την Beats Electronics με τα πασίγνωστα premium ακουστικά «beats»! Η αμερικάνικη εταιρία θα δαπανήσει συνολικά 3.2 δισεκατομμύρια δολάρια ώστε να αποκτήσει την Beats.

Η Beats Electronics πρόσφατα λάνσαρε τη μουσική υπηρεσία Beats Music για όσους μένουν στις ΗΠΑ, η οποία ουσιαστικά είναι ο αντίπαλος του Spotify με παρόμοιες λειτουργίες και τιμή. Επίσης, πριν από 7 μήνες, αγόρασε πίσω τα ποσοστά που κατείχε η HTC στην εταιρία της και κάπως έτσι σταμάτησε η συνεργασία των δύο εταιριών και πλέον δεν βλέπουμε τη τεχνολογία ήχου beats επάνω στα κινητά της HTC.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμφωνία δεν έγιναν γνωστές στο κοινό, και πιθανόν να μην γίνουν ποτέ, αλλά ακούστηκε πως ο Jimmy Iovine (Αμερικανός επιχειρηματίας, παραγωγός δίσκων και ταινιών, συνιδρυτής της Beats Electronics) θα εργάζεται πλέον σαν ειδικός σύμβουλος στην Apple.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: