Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

BlackBerry 10: Νέες Λειτουργίες Στη Κάμερα, Δείγματα Φωτογραφιών, Verizon Υποστήριξη

Blackberry 10 Z10 Sample Photo

Νέες διαρροές έχουμε ξανά για το BlackBerry 10. Αυτή τη φορά έχουμε νέα σχετικά με τη κάμερα του, καθώς και ότι θα κυκλοφορήσει στο δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ.

Χάρη στα παιδιά του @evleaks έχουμε τη πρώτη υποτιθέμενη φωτογραφία-δείγμα που λήφθηκε από την κάμερα του Z10 με Blackberry 10, αυτήν με το Playmobil στην άμμο. Αρχικά είχε ανέβει στο Flickr, όμως εκείνος ο λογαριασμός απενεργοποιήθηκε. Επιπλέον, τα παιδιά πίσω από το Crackberry βρήκαν αυτή τη φωτογραφία στο Picasa με EXIF πληροφορίες που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι τραβήχτηκε από το Z10. Να θυμήσουμε ότι σύμφωνα με αυτή τη διαρροή, γνωρίζουμε ότι το κινητό έχει 8-megapixel κάμερα με αυτόματη εστίαση, LED flash και 5x ψηφιακό zoom.

Άλλα νέα για τη κάμερα του BlackBerry 10 έχουμε από το παρακάτω βίντεο. Όπως φαίνεται σε αυτό, τα νέα BlackBerry θα έχουν φίλτρα για επεξεργασία εικόνας, όπως ακριβώς και το Instagram. Επιπλέον θα μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα και να κάνουμε άλλες καλλιτεχνικές βελτιώσεις. Θα έχουμε επίσης τη δυνατότητα περικοπής και ακόμη και κοπή της εικόνας σε ένα συγκεκριμένο σχήμα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=EW0hnkfNiyU&w=640&h=360]

Z10 branding and Verizon support

Για τέλος αφήσαμε ένα ασήμαντο νέο για όσους μένουν εκτός Αμερικής. Το Z10 θα κυκλοφορήσει στο δίκτυο της Verizon, όπως φαίνεται από τη σελίδα της εταιρίας. Απλά θέλαμε να το αναφέρουμε και αυτό αφού έχουμε αναφέρει τα περισσότερα για τη νέα πλατφόρμα της RIM.

Πηγές: 1, 2, 3

Μοιράσου το με τους φίλους σου: