Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Τα Chromebook Αποκτούν Android Εφαρμογές Και Νέες Δυνατότητες

Google Chromebook Android

Τα Chromebook όπου κυκλοφορούν επίσημα τα πηγαίνουν σχετικά καλά στις πωλήσεις και στις κριτικές, και για να τους δώσει περαιτέρω ώθηση η Google έφερε τα Android apps σε αυτά. Πέρα από τα apps έφερε και άλλες λειτουργίες για τους κατόχους Android κινητών.

Τα Chromebook από φέτος θα μπορούν να κατεβάσουν κανονικά τις εφαρμογές του Android και να τις τρέξουν λες και είναι Android tablets. Στη περίπτωση που η εφαρμογή προσαρμόζεται σε μεγάλα Android tablets τότε καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος της οθόνης σαν να είναι κανονική εφαρμογή του laptop. Αν από την άλλη μεριά έχει σχεδιαστεί για κινητά μόνο, τότε ανοίγει σε ένα παράθυρο ώστε να μην επεκτείνεται και χαλάνε τα γραφικά της. Η παρουσίαση αυτού του χαρακτηριστικού έγινε στο συνέδριο Google I/O 2014 και έδειξαν τα Evernote, Flipboard και Vine να τρέχουν κανονικά. Στη περίπτωση του Vine, το app μπορούσε να ανοίξει κανονικά τη κάμερα του υπολογιστή και να τραβήξει βίντεο.

Σε άλλες δυνατότητες, οι υπολογιστές της Google θα μπορούν να ξεκλειδώνουν αυτόματα όταν ο χρήστης είναι κοντά σε αυτούς και το Android κινητό του είναι ενεργοποιημένο. Επιπρόσθετα, όταν μια ειδοποίηση ‘χτυπήσει’ στο κινητό, τότε θα εμφανιστεί και στο Chromebook με δυνατότητα απάντησης αν είναι μήνυμα. Μια χρήσιμη ειδοποίηση είναι για χαμηλή στάθμη στη μπαταρία του κινητού.

Δεν ανακοινώθηκε πότε οι υπολογιστές θα αναβαθμιστούν για να έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά θα σας ενημερώσουμε όταν λάβουν την ενημέρωση.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: