Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Τελευταίο Laptop Της Dell Συνδυάζει Mac OS X Και Windows 8

Κάποιοι κατασκευαστές PC επιλέγουν να ‘αντιγράφουν’ τα MacBook της Apple για να δημιουργήσουν τα δικά τους κομψά laptops αλλά η Dell σκέφτηκε κάτι διαφορετικό. Σε μια πρόσφατη διαφήμιση, η Dell ανέβηκε σε ένα άλλο επίπεδο ενσωματώνοντας στο Dell XPS 15 το λειτουργικό OS X των Mac και τα Windows 8. Και μάλιστα υπάρχει άμεση εναλλαγή μεταξύ τους!

Μέσα στο βίντεο φαίνεται μια σχεδιάστρια που χρησιμοποιεί το Dell XPS 15 και μπορεί με μια πολύ απλή κίνηση να μεταβεί από πρόγραμμα επεξεργασίας στο OS X στην επιφάνεια εργασίας των Windows 8. Και το αντίθετο – με μια χειρονομία πηγαίνει από το Start των 8 στο OS X.

Το Dell XPS 15 προφανώς και δεν τρέχει το OS X, γιατί αν το πούλαγε έτσι, η Apple θα εξαφάνιζε από προσώπου Γης την Dell και τους ανθρώπους που εμπλέκονταν με το laptop. Στο παρελθόν έχουμε δει παρόμοιες γκάφες στα βίντεο προϊόντων αλλά ποτέ τα προϊόντα δεν έφτασαν στα χέρια των καταναλωτών με λογισμικό της Apple.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: