Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Move to iOS App Της Apple Είναι Κλεμμένο;

Η Apple κυκλοφόρησε το Move to iOS app, τη πρώτη της εφαρμογή για το Android, όμως αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι 100% δικό της! Φαίνεται ότι η Apple πήρε κώδικα από άλλη εφαρμογή για να μπορέσει να φτιάξει την εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες Android συσκευών να μεταβούν σε iPhone ή iPad.

Όπως αποκαλύπτει το Phandroid, ο περισσότερος κώδικας του Move to iOS app προέρχεται από την εφαρμογή Copy My Data (της βρετανικής εταιρίας Media Mushroom) η οποία επιτρέπει τη μεταφορά περιεχομένου από Android σε iOS, και όπως η εφαρμογή της Apple, επιτρέπει την αντιγραφή των επαφών, των φωτογραφιών και βίντεο της κάμερας και των ημερολογίων.

Όσοι ξέρουν από προγραμματισμό Android εφαρμογών θα παρατηρήσουν ότι το όνομα πακέτου είναι package=”com.apple.movetoios” ενώ το android:name παραμένει android:name=”com.mediamushroom.copymydata”. Και αυτό δεν είναι η μόνη αναφορά στον κώδικα. Συνέχεια αναφέρεται το όνομα της εταιρίας που ανέπτυξε το Copy My Data.

Η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι η Apple πλήρωσε για τα δικαιώματα και η Media Mushroom της έδωσε τον κώδικα. Ύστερα έφτιαξε την εμφάνιση και έβαλε τους όρους χρήσης.

Καμία από τις δύο εταιρίες δεν έχει δώσει εξηγήσεις μέχρι τώρα και πιθανόν δεν θα δώσουν ποτέ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: