Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Ericsson Μηνύει Την Apple Στην Ευρώπη

Η Ericsson κατέθεσε νέα αγωγή κατά της Apple στις Γερμανία, Μ. Βρετανία και Ολλανδία αφού απέτυχε να έρθει σε συμφωνία με τους Αμερικάνους.

Η Ericsson ισχυρίζεται ότι η Apple βγάζει λεφτά χρησιμοποιώντας παράνομα τεχνολογίες της στα iPhone και iPad οι οποίες σχετίζονται με τη λειτουργία των 2G και 4G δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η διαμάχη των δύο εταιριών εξελίσσεται εδώ και δύο χρόνια με την Apple να καταθέτει αγωγή για την απαίτηση παράλογων ποσών αδειοδότησης ($250-$750 εκατομμύρια το χρόνο) και την Ericsson να απαντά με αγωγή για καταπάτηση 41 πατεντών.

Ο Kasim Alfalahi, Chief Intellectual Property Officer της Ericsson δήλωσε:

«H Apple συνεχίζει να κερδοφορεί εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία της Ericsson χωρίς την απαιτούμενη αδειοδότηση. Η τεχνολογίας μας χρησιμοποιείται σε πολλές λειτουργίες των σημερινών συσκευών επικοινωνίας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τα δικαστήρια σε Γερμανία, Μ. Βρετανία και Ολλανδία θα είναι σε θέση να επιλύσουν το ζήτημα δίκαια.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: