Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Firefox 34: Κυκλοφόρησε Με Το Yahoo Για Αναζήτηση Και Υποστήριξη Κλήσεων

Firefox

Η Mozilla όπως προανήγγειλε, κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση Firefox 34 στην οποία η προ-επιλεγμένη μηχανή αναζήτησης έχει γίνει το Yahoo. Για την ώρα η συγκεκριμένη αλλαγή προορίζεται αποκλειστικά για όσους είναι στις ΗΠΑ και όσους κατεβάσουν τώρα τον browser (οι παλιοί χρήστες θα δουν μια σχετική ειδοποίηση για το αν θέλουν την αλλαγή) και στην Ευρώπη θα γίνει μέσα στο 2015.

Επίσης, εκτός από την αλλαγή του Google και κάποιες άλλες βελτιώσεις που μπορείτε να δείτε εδώ, προστέθηκε η υποστήριξη για το Hello. Το Hello βασίζεται στο πρωτόκολλο WebRTC και επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιήσει κλήσεις και βίντεο-κλήσεις χωρίς την ανάγκη για λήψη πρόσθετων ή προγραμμάτων στον υπολογιστή. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι και ο συνομιλητής να έχει έναν browser που υποστηρίζει WebRTC (όπως ο Chrome).

Τέλος, η νέα έκδοση του Firefox για Android φέρνει την υποστήριξη για Chromecast mirroring και αναπαραγωγή αρχείων MP4 σε συσκευές με Android 5 Lollipop.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: