Η Google Εξαγόρασε Την Timeful Για Να Βελτιώσει Τις Εφαρμογές Της

Η Google Εξαγόρασε Την Timeful Για Να Βελτιώσει Τις Εφαρμογές Της

Η ομάδα του Gmail της Google ανακοίνωσε την εξαγορά της Timeful, Inc. η οποία είχε δημιουργήσει κάποιες χρήσιμες εφαρμογές για iOS και Android. Ο αμερικάνικος κολοσσός σκέφτηκε ότι το λογισμικό της εταιρίας θα μπορούσε να βελτιώσει το δικό της, και για αυτό την εξαγόρασε για ένα αδιευκρίνιστο ποσό.

Η Timeful έχει δημιουργήσει έναν αλγόριθμο ο οποίος είναι σε θέση να καταλαβαίνει τις συνήθειες του χρήστη έτσι ώστε να βοηθά στην οργάνωση της ζωής του. Η εταιρία έχει ενσωματώσει αυτόν τον αλγόριθμο σε ένα ημερολόγιο, αλλά τώρα λογικά η εφαρμογή θα αφαιρεθεί από τα καταστήματα εφαρμογών που κυκλοφορούσε και ο αλγόριθμος αυτός θα ενσωματωθεί στις επόμενες εκδόσεις των εφαρμογών Gmail, Inbox και Calendar της Google.

«Η ομάδα της Timeful έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σύστημα που βοηθά στην οργάνωση της ζωής σας μαθαίνοντας το πρόγραμμα, τις συνήθειες και τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δηλώσετε στην εφαρμογή ότι θέλετε να γυμνάζεστε τρεις φορές την εβδομάδα ή ότι πρέπει να τηλεφωνήσετε στην τράπεζα την επόμενη Τρίτη, και τότε το σύστημα ρυθμίζεται λαμβάνοντας υπόψιν το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες σας έτσι ώστε να ειδοποιηθείτε έγκαιρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή η τεχνολογία της Timeful μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα υπηρεσιών, όπως είναι τα Inbox, Calendar κ.ά.»

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.