Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google Ετοιμάζει Δικό Της Κινητό;

Google Nexus 6

Περίπου έναν χρόνο μετά τη πώληση της Motorola, οι εκτελεστικοί της Google συζητάνε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο κατασκευής ενός Android κινητού από την αρχή.

Η αναφορά έρχεται από το The Information και αποκαλύπτει ότι μέρος στις συζητήσεις έχουν πάρει διάφορα στελέχη της Google, καθώς και ο Hiroshi Lockheimer, ο Αντιπρόεδρος του Android. Αν τελικά αποφασίσουν να κατασκευάσουν ένα θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όποια εξαρτήματα θέλουν, θα μπορούν να το σχεδιάσουν όπως θέλουν, και να προσφέρουν τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Οι φήμες έρχονται μερικές μέρες μετά την αποκάλυψη των σχεδίων του αμερικάνικου κολοσσού να αναπτύξει τα δικά του chipsets, και μερικές εβδομάδες μετά τις φήμες για τα ‘Nexus PC.’ Η εταιρία έχει ήδη φτιάξει το Pixel C, το δικό της tablet, και δύο Chroomebook Pixel laptops, άρα έχει κάποια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα έτσι ώστε να προχωρήσει στη κατασκευή τηλεφώνου.

Η Google δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει, τις φήμες και εφόσον είναι ακόμα σε στάδιο συζητήσεων δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ετοιμάζουν. Πάντως να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μιλάμε για Nexus smartphone, αφού τα Nexus σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από τρίτες κατασκευάστριες με βάση τις προδιαγραφές που δίνει η Google.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: