Η Google Διοργανώνει Εκδήλωση Στις 29/9 Για Τα Νέα Nexus

Η Google Διοργανώνει Εκδήλωση Στις 29/9 Για Τα Νέα Nexus

Η Google έστειλε προκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Δεν είναι κρυφό ότι η Google όλους αυτούς τους μήνες ετοίμαζε νέες συσκευές, όπως νέα Nexus smartphones, και εκείνη τη μέρα θα τις παρουσιάσει τελικά στο κοινό.

Σύμφωνα με τις φήμες που ακούμε τον τελευταίο καιρό, η Google θα ανακοινώσει δύο smartphones με ονομασίες Nexus 6P και Nexus 5X. Το πρώτο θα είναι κατασκευασμένο από την Huawei, ενώ το δεύτερο από την LG. και τα δύο θα τρέχουν το ολοκαίνουργιο λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow και φυσικά θα διαθέτουν κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Huawei Nexus 6P ενσωματώνει 5,7-ιντσών οθόνη με ανάλυση Quad HD, Snapdragon 810 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη RAM και 12-megapixels. Το LG Nexus 5X είναι ο διάδοχος του Nexus 5 που πολλοί ζήταγαν και έχει οθόνη 5,2-ιντσών με full HD ανάλυση, Snapdragon 808 chipset με εξαπύρηνο επεξεργαστή, 12,3-megapixels κάμερα και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος.

Επιπλέον, φημολογείται ότι θα μας ανακοινώσει και το νέο Chromecast και ίσως το Nexus smartwatch που θα το κατασκευάζει η LG. Η εταιρία θα μεταδίδει ζωντανά το event μέσω του καναλιού της στο YouTube.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.