Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Google X μετονομάζεται και αποκτά νέο λογότυπο

Με την ίδρυση της Alphabet οι εταιρίες που είχε εξαγοράσει ή ιδρύσει η Google μετονομάστηκαν για να ξεφορτωθούν το όνομα της Google. Για παράδειγμα η Google Ventures έγινε απλά GV και η Google Life Sciences μετονομάστηκε σε Verily. Τώρα η Google X μετονομάζεται και γίνεται… X.

Η X ιδρύθηκε για έναν μόνο σκοπό: να εφεύρει νέα προϊόντα. Η ομάδα δουλεύει επάνω σε πολλά projects, όμως δεν αποκαλύπτει τα σχέδια της πριν αυτά υλοποιηθούν σε ένα μεγάλο βαθμό. Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι δουλεύουν σε αυτοκίνητα που οδηγούνται μόνα τους (Project Self-Driving Car), σε μια υπηρεσία που μεταφέρει δέματα μέσω drone (Project Wing), σε έξυπνα γυαλιά (Project Glass) και σε μια υπηρεσία που χρησιμοποιεί μετεωρολογικά μπαλόνια για να μεταδώσει ασύρματα Internet σε περιοχές που δεν έχουν πρόσβαση (Project Loon).

Google X logo

Με το νέο όνομα η X απέκτησε και νέο λογότυπο. Είναι ένα μεγάλο κίτρινο X και μάλιστα είναι βασισμένο στις αρχές της γλώσσας σχεδιασμού Material Design της Google.

Μερικά από τα παλιά projects της X περιλάμβαναν ένα πραγματικό hoverboard, έναν ανελκυστήρα… διαστήματος και έναν τηλεμεταφορέα αλλά διαπίστωσαν ότι δεν είναι καν εφικτό να τα φτιάξουν και τα ακύρωσαν. Άραγε τι άλλο ετοιμάζει ή έχει ακυρώσει η Google – Alphabet – X που δεν μας έχει αποκαλύψει ακόμα;

Μοιράσου το με τους φίλους σου: