Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Υποστήριξη Των Windows XP Σταματάει Σε Λιγότερο Από 800 Ημέρες

Τα Windows XP εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως το κύριο λειτουργικό σύστημα PC από ιδιώτες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ακόμα και στο Λευκό Οίκο! Σήμερα, η Microsoft χρησιμοποίησε το επίσημο blog των Windows για την ανακοίνωση μίας ακόμη υπενθύμισης ότι η υποστήριξή της για τα Windows XP δεν θα υπάρχει για πολύ καιρό.

Το blog επισημαίνει ότι σε λιγότερο από 800 μέρες από σήμερα, η Microsoft θα τελειώσει την υποστήριξη για τα Windows XP. O Steven L. Rose της Microsoft δηλώνει ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν την κίνηση τώρα για την αναβάθμιση σε μια νεότερη έκδοση των Windows, λέγοντας: «Χρειάζονται 18-24 μήνες για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός νέου λειτουργικού συστήματος.”

Η Microsoft υπενθυμίζει τις επιχειρήσεις και το ευρύ κοινό ότι η υποστήριξη των XP θα σταματήσει, λέγοντας ότι η διατήρηση των Windows XP σε υπολογιστές για πολύ καιρό ακόμη θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια θέματα ασφαλείας. Η εταιρεία συνιστά επίσης αναβάθμιση στα Windows 7 τώρα και να μην περιμένουμε για την κυκλοφορία των Windows 8, η οποία έχει προγραμματιστεί κάποια στιγμή εντός του τρέχοντος έτους.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: