Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

H Acer Λέει Ότι Τα Windows RT Δεν Έχουν Καμία Αξία

Aspire R7
Το νέο Acer Aspire R7

Η Acer πρόσφατα ανακοίνωσε τα νέα Windows 8 ultrabook, τα Aspire R7, P3, V7 και V5 που είναι laptop και tablet μαζί, μετά από πολλούς μήνες σιωπής. Ο πρόεδρος της εταιρείας Jim Wong υπήρξε από τους μεγαλύτερους επικριτές της Microsoft, υποστηρίζοντας ότι τα Windows 8 δεν ήταν και τόσο επιτυχημένα και ήταν λάθος της Microsoft να μπει στην αγορά των tablet με το Surface, το οποίο έχει μοιρασμένες πιθανότητες επιτυχίας. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο CITE World ο Jim Wong δήλωσε ότι «τα Windows RT δεν έχουν καμία αξία και ότι η Acer περιμένει με ανυπομονησία την επόμενη έκδοση των RT.» Αποκάλυψε επίσης πως, «η Acer δουλεύει σε tablet με Windows RT για το μέλλον αλλά με την υπάρχουσα έκδοσή του δεν αξίζει να ασχοληθείς.»

Τα tablet με Windows RT καταλαμβάνουν το 4% του συνόλου των λειτουργικών συστημάτων για το 1ο τρίμηνο του 2013. Η Acer θα εστιάσει σε υβριδικά συστήματα που συνδυάζουν λάπτοπ και tablet μαζί με λογικές τιμές, όπως το Aspire R7, και αυτό γιατί «οι χρήστες ψάχνουν για πιο ευέλικτα προϊόντα», σύμφωνα με τον Wong.

H εταιρία περιμένει οι πωλήσεις των tablet της να φτάσουν το 25% με Windows 8. Με τόσους κατασκευαστές που προσφέρουν τα Windows 8 προϊόντα τους και την χλιαρη πορεία του Surface ο Wong περιμένει την Acer να είναι στις καινοτόμες εταιρείες και τα Windows 8 θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: