Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η HTC Ετοιμάζει Κάμερα Τύπου GoPro Και Android Smartwatch

HTC One M8 for Windows Camera

Η έκπληξη της ημέρας: η HTC πρόκειται να ανακοινώσει τη δική της θωρακισμένη κάμερα, σαν τις GoPro. Η εταιρία έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο για μια εκδήλωση στις 8 Οκτωβρίου στην οποία θα ανακοινώσει κάτι σχετικά με φωτογραφίες. Στην αρχή πιστεύαμε ότι πρόκειται για την ανακοίνωση κάποιου selfie phone.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η HTC θα ανακοινώσει μία κάμερα-αξεσουάρ για το κινητό σε μορφή σωλήνα με 16-megapixel κάμερα, ευρυγώνιο φακό, και WiFi και Bluetooth για σύνδεση με το κινητό. Η κάμερα θα μπορεί να συνδέεται τόσο με συσκευές Android τόσο και με iOS, άρα δεν θα είναι αποκλειστική για τα κινητά της εταιρίας. Αν και ακούγεται σαν τις Sony QX που συνδέονται επάνω στο κινητό, ο Culpan από το Bloomberg επιμένει ότι θα ανταγωνιστεί τις GoPro.

Η HTC θέλει να σταθεροποιήσει τα οικονομικά της και για αυτό στρέφεται σε νέες για αυτήν αγορές. Μετά τη κάμερα θα ανακοινώσει ένα smartwatch με Android Wear. Πριν από μερικές ημέρες ακούσαμε ότι τα σχέδια για ένα HTC ρολόι ακυρώθηκαν λόγω ισχυρού ανταγωνισμού αλλά φαίνεται ότι τελικά δεν ισχύει. Απλά δεν θα το δούμε νωρίτερα από τις αρχές του 2015.

Πηγές: Bloomberg, CNET

Μοιράσου το με τους φίλους σου: