Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Βίντεο Δείχνουν Τις Νέες Λειτουργίες Των Windows 9

Windows 9 Notification Center leak

Στις 30 Σεπτεμβρίου τα Windows 9 θα ανακοινωθούν επίσημα και αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξή τους βρίσκεται στα τελευταία στάδια. Για αυτό οι διαρροές έχουν ξεκινήσει, και παρακάτω έχουμε τα πρώτα βίντεο όπου παρουσιάζονται τα νέα χαρακτηριστικά των Windows: Start μενού, κέντρο ειδοποιήσεων και εικονικά desktops.

Εκτός από τις βίντεο, πληροφορίες της τελευταίας στιγμής μας πληροφορούν για την άφιξη του Storage Sense, ενός χαρακτηριστικού που γνωρίσαμε στα Windows Phone 8. Με το Storage Sense οι κάτοχοι tablet ή υπολογιστών με περιορισμένη χωρητικότητα θα μπορούν να ελέγχουν τον διαθέσιμο χώρο και να ορίζουν τον προεπιλεγμένο φάκελο για την αποθήκευση των πολυμέσων – για παράδειγμα σε tablet με λίγα GB ο χρήστης μπορεί να ορίσει τα τραγούδια του να αποθηκεύονται στην microSD κάρτα.

Άλλα χαρακτηριστικά των Windows 9 που δεν έχουμε δει ακόμα σε βίντεο είναι η ψηφιακή βοηθός Cortana και ο νέος Internet Explorer ο οποίος λέγεται ότι θα διαθέτει κατάστημα με πρόσθετα και θα μοιάζει με τον Chrome.
Πηγή: Winfuture.de

Μοιράσου το με τους φίλους σου: