Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Lenovo Cast, Επίσημα Ο Ανταγωνιστής Του Chromecast

Το Chromecast της Google έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, οπότε η Lenovo θέλησε να το ανταγωνιστεί με το Lenovo Cast. Σε αντίθεση με τη πρόταση της Google που είναι ένα μικρό stick, το Cast είναι μια μεγαλύτερη συσκευή που ‘κάθεται’ δίπλα στη τηλεόραση και φτάνει στο μέγεθος του τελευταίου Apple TV.

Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το Lenovo Cast σε οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση διαθέτει HDMI είσοδο (υποστηρίζει HDMI 1.3) και μόλις το συγχρονίσει με το οικιακό δίκτυο WiFi μπορεί να κάνει αναπαραγωγή πολυμέσων από μία συσκευή στη τηλεόρασή του. Μπορεί να συνδεθεί σε συσκευές (υπολογιστές, smartphones, tablets) που υποστηρίζουν DLNA και Miracast.

Χάρη στο dual-band (2,4GHz, 5GHz) WiFi το Cast υποστηρίζει αναπαραγωγή 1080p βίντεο και μπορεί να κάνει mirroring οποιουδήποτε περιεχομένου από συσκευές σε απόσταση έως και 20 μέτρων, ακόμα και σε άλλο δωμάτιο. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο με κόστος $49.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: