Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Logitech Harmony Touch: Το Πιο Έξυπνο Τηλεκοντρόλ

Η Logitech ανακοίνωσε το Harmony Touch, ένα καθολικό τηλεκοντρόλ για σχεδόν όλες τις συσκευές στο σπίτι μας, με οθόνη αφής και κουμπιά.

Το Logitech Harmony Touch έχει οθόνη αφής 2.4 ιντσών με υποστήριξη χειρονομιών και γρήγορη μετάβαση σε κανάλια της τηλεόρασης μέσω αυτής. Είναι συμβατό με 225.000 συσκευές από 5.000 κατασκευαστές ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σχεδόν όλες τις συσκευές στο σπίτι μας για να μην έχουμε πολλά τηλεκοντρόλ. Μάλιστα, μπορεί να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα έως και 15 διαφορετικές συσκευές και είναι συμβατό με το Xbox 360.

Μπορούμε να αποθηκεύσουμε μέχρι και 50 κανάλια στα αγαπημένα μας στην αρχική οθόνη του Harmony Touch, ενώ υπάρχουν και φυσικά κουμπιά για εναλλαγή μεταξύ των καναλιών, αυξομείωση της φωνής, ρυθμίσεις, εγγραφή προγράμματος και πολυμέσων για να μην μπλέκουμε κάθε φορά με την οθόνη. Οι ρυθμίσεις μπορούν να αποθηκευτούν στο MyHarmony.com για να μην τις ρυθμίζουμε από την αρχή αν για κάποιο λόγο χαθούν.

Θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και Ευρώπη μέσα στον μήνα με την απαγορευτική τιμή των 180€ περίπου. Άραγε ποιος θα αγοράσει ένα τόσο ακριβό τηλεκοντρόλ;

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xhR3OuyZweE&w=600&h=338]

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: