Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft έδωσε τέλος στα Windows 8 και Internet Explorer 8, 9 & 10

Windows 8 Lenovo AiO (2)

Η Microsoft ανακοίνωσε το τέλος υποστήριξης των Windows 8, καθώς και των απαρχαιωμένων browsers Internet Explorer 8, 9 και 10. Η είδηση δεν μας προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι ελάχιστοι χρήστες συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν, όμως έχει ενδιαφέρον η απόφασή της να εγκαταλείψει την υποστήριξη ενός λειτουργικού συστήματος λιγότερο από 4 χρόνια μετά τη κυκλοφορία του.

Οι χρήστες θα πρέπει άμεσα να αναβαθμιστούν είτε στα Windows 8.1 είτε στα Windows 10 δωρεάν έτσι ώστε να λαμβάνουν τις ενημερώσεις ασφαλείας και να μην εκτεθούν τα δεδομένα τους αν βρεθεί κάποιο κενό ασφαλείας. Η εταιρία έστειλε στις 12 Ιανουαρίου την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας τόσο για τα Windows 8 όσο και για τους Internet Explorer 8, 9 και 10.

Όσο για τους χρήστες του Internet Explorer, θα πρέπει να αναβαθμιστούν στη τελευταία έκδοσή του, την 11. Από τα Windows 10 ο Microsoft Edge αντικαθιστά τον Internet Explorer. Όσα λειτουργικά δεν υποστηρίζουν τον Internet Explorer 11, πχ τα Windows Vista SP2, θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις για τις παλιότερες εκδόσεις.

Να θυμίσουμε πάντως ότι τα Windows 8.1 θα υποστηρίζονται με updates μέχρι το 2023 και μπορείτε να τα εγκαταστήσετε όποτε θέλετε δωρεάν, ενώ δωρεάν αναβάθμιση στα 10 δικαιούστε μέχρι τον Ιούλιο. Καλό είναι να αναβαθμιστείτε σύντομα για να μείνετε προστατευμένοι.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: