Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Αποσύρει Το Windows Media Center

Η Microsoft ανακοίνωσε το τέλος του προγράμματος Windows Media Center από τα Windows 10 και μετά. Το Windows Media Center ήταν ένα πρόγραμμα που είδαμε για πρώτη φορά το 2002 μαζί με τα Windows XP Media Center Edition και εξυπηρετούσε στη προβολή πολυμέσων (όπως βίντεο, μουσική, τηλεόραση και ραδιόφωνο) μέσω μιας εξυπηρετικής διεπαφής που είχε αναπτυχθεί για τηλεοράσεις και υποστήριζε τηλεκοντρόλ για απομακρυσμένο έλεγχο.

Η αμερικάνικη εταιρία αργότερα ενσωμάτωσε το Windows Media Center με ένα ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον στα Windows 7 και αργότερα το πρόσφερε ως ένα επί πληρωμή πρόσθετο για τους χρήστες των Windows 8 και 8.1. Ωστόσο από 2009 δεν είχε ενημερωθεί ποτέ για να λάβει νέα χαρακτηριστικά καθιστώντας το υποδεέστερο σε σύγκριση με αντίπαλες προτάσεις για αναπαραγωγή πολυμέσων σε τηλεοράσεις. Για αυτό το λόγο οι Αμερικάνοι επιβεβαίωσαν ότι στα Windows 10 που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι, δεν θα ενσωματώνεται ούτε θα υπάρχει -επίσημος- τρόπος εγκατάστασής του, και όσοι κάνουν αναβάθμιση από τα 7/8/8.1 στα 10 θα το χάσουν οριστικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: